Information vedr. leveringer og afhentninger under Tour de France

Perioden: 29. juni til den 3. juli 2022

Når Tour de France afvikles i Danmark, vil der være udfordringer i forbindelse med transport og parkering i de berørte områder.

I forbindelse med den første etape af Tour de France i København, vil der allerede blive afspærret fra onsdag morgen den 29. juni. Tidlig fredag morgen den 1. juli, vil hele ruten være afspærret.
Fra torsdag den 30. juni vil der være forbud mod parkering af biler langs hele ruten. Ruten kan kun krydses i meget begrænset omfang fredag formiddag og aften.
Udfordringerne vil primært centrere sig om det centrale København (indre by) samt på Nørrebro og Østerbro.
Se fredagens rute HER

Anden etape af Tour de France går fra Roskilde til Nyborg den 2. juli.
I den forbindelse vil Storebæltsbroen være lukket mellem 13:00 og 19:00. Motorvejen der fører til og fra broen, vil blive lukket fra kl. 12:30 ved Nyborg V og Slagelse V.
Se lørdagens rute HER

Tredje etape går fra Vejle til Sønderborg den 3. juli.
Her forventer vi også udfordringer i området omkring start og mål, samt ude på ruten.
Se søndagens rute HER

Vi håber på forståelse for transport-udfordringerne på disse dage, samt at vores kunder vil væbne sig med tålmodighed. Vi gør vores bedste for at komme frem til tiden, samt for at informere vores kunder løbende.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Effektiv, sikker og præcis service til dig... Det er 3x34 Transports overordnede mål. Vi gjorde transport mere effektiv og mere professionel for over 50 år siden - og vi gør det fortsat.